Мод Team Fortress 2 для Майнкрафт 1.6.4/1.6.2/1.5.2

in Моды, Рекомендуем

team-fortress-2-mod-for-minecraf

Мод Team Fortress 2 с дополнениями.

Скриншоты:

http://zip-mc.com/wp-content/uploads/2013/10/team-fortress-2-mod-for-minecraft-1-6-41-6-21-5-21.jpg

http://zip-mc.com/wp-content/uploads/2013/10/team-fortress-2-mod-for-minecraft-1-6-41-6-21-5-2.png

http://zip-mc.com/wp-content/uploads/2013/10/team-fortress-2-mod-for-minecraft-1-6-41-6-21-5-21.png

http://zip-mc.com/wp-content/uploads/2013/10/team-fortress-2-mod-for-minecraft-1-6-41-6-21-5-22.jpg

http://zip-mc.com/wp-content/uploads/2013/10/team-fortress-2-mod-for-minecraft-1-6-41-6-21-5-23.jpg

http://zip-mc.com/wp-content/uploads/2013/10/team-fortress-2-mod-for-minecraft-1-6-41-6-21-5-24.jpg

Видео обзор мода Team Fortress 2:

Рецепты крафта для мода Team Fortress 2:

 zipmc2013-10-05 02 52 25 zipmc2013-10-05 02 52 05 zipmc2013-10-05 02 51 48 zipmc2013-10-05 02 51 31 zipmc2013-10-05 02 51 13 zipmc2013-10-05 02 50 42

Установка мода Team Fortress 2 для майнкрафт:

  • 1. Скачай и установи Minecraft Forge.
  • 2. Файлы мода помести в папку mods которая находится в директории игры

Для 1.6.4
Team Fortress 2 Teleporter:
Team Fortress 2 Sentry:
Team Fortress 2 Dispenser:
Team Fortress 2 TeamAddon:
Для 1.6.2

Team Fortress 2 Sentry:
Team Fortress 2 Dispenser:
Team Fortress 2 TeamAddon:
Для 1.5.2
Team Fortress 2 Teleporter:
Team Fortress 2 Sentry:
Team Fortress 2 Dispenser:
Team Fortress 2 TeamAddon:

One Comment

  1. Ви благодарам многу за модата, кои лесно може да се пристапи од овој сајт. Речиси сите ресурс пакети без проблеми стави, преку авто инсталерот и да работат добро за речиси сите верзии maynkraft. Јас се молам да најновите мапи изложени на овој сајт се често корисни. Исто така вреди да се спомене за многу интересни видеа кои ќе се обидуваат да ја објавите често на повеќе страници на вашиот портал. Благодаря этим познавательным видео роликам можно легко обучиться всем хитростям игры в наш обожаемый майнкрафт.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *